Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

Rólunk

A Köl-Szer Kft. eredetileg egyéni vállalkozásként indult 1986-ban, mely a fejlődés törvényszerű következményeként alakult 1992-ben Bt-vé!

Ekkor a fő tevékenység az építőipari gépek kölcsönzése, szervizelése és a használt gép-kereskedelem volt.

A gyökeres változás 2002-ben kezdődött, amikor is az eredeti profilt kibővítettük Kerti gépek , Fitnesz gépek és eszközök, digitális és hagyományos csecsemőmérlegek és légzésfigyelők kölcsönzésével és kereskedelmével.

Ez a fejlesztés és arculatváltoztatás indította el azt a folyamatot, aminek eredménye a Köl-Szer Kft. megalakítása valamint az akkor meglévő egy üzlet további hárommal való bővítése, minek eredményeként két városban vagyunk jelen Miskolcon és Kazincbarcikán.

A fejlődésnek és fejlesztésnek az is eredménye, hogy a KÖLCSÖNZŐS gépparkunk ma korszerű és újszerű, a SZERVIZÜNK jól felszerelt, rendelkezik a szükséges technikai, személyi és alkatrész ellátási háttérrel ,igyekezünk követni az ügyfelek igényeit és a fejlődés diktálta folyamatokat egyaránt ezért hoztuk létre minden üzletünkben a KERESKEDELMI részleget, ahol kínálunk új és használt gépeket, szerszámokat, tartozékokat ,segédanyagokat, gyári és utángyártott alkatrészeket megvételre.

Érezve az elmúlt évek során az Önök elismerő bizalmát tudjuk, hogy a folyamatos fejlesztőmunkánk nem önmagáért való.

Mindig is törekedtünk arra, hogy Tisztelt ügyfeleink elégedettek legyenek és igyekszünk folyamatosan tájékoztatni is Önöket az egyre megújuló lehetőségeinkről.

Látogassák meg vagy hívják telefonon üzleteinket, ahol kollégáink készségesen állnak az Önök rendelkezésére.

Reméljük, hogy elnyerjük az Önök tetszését és szolgálni tudjuk az Önök igényeit.